Computerclub Houthem
Augustus
Beterschap voor de leden die ziek zijn, mogen de engelen over de zieken waken. Liesbeth Louwen Voorzitter computerclub CCH                   Telf: 043-6042322 of 06-30741161         Email: etlouwen@ziggo.nl liesbeth.louwen@gmail.com liesbeth33@outlook.com www.computerclub-houthem.nl Tot ziens op de clubdag , in goede gezondheid Column ‘Van alles en nog wat’
Klik op:
en lees!
Beste leden
Ik neem aan dat de vakantie’s  bijna achter de rug zijn, voor mij in ieder geval wel. De nieuwsbrief is wat later als normaal Ik ben heel druk bezig geweest met de keuken (niet met koken hoor). Morgen donderdag 16 aug. wordt de keuken uitgebroken, ik krijg n.m. een nieuwe keuken, maar wat er aan vooraf gaat. Het is net of je gaat verhuizen, wat staat er allemaal in een keuken, je staat versteld wat er allemaal uitkomt, maar met vereende krachten is het gelukt. Nu komt het ergste nog het uitbreken van de keuken en de voorbereidingen voor de nieuwe keuken, het duurt 5 dagen. Maar dan staat hij er de nieuwe keuken, dan kan het inruimen beginnen. Dat is beter werk, we zijn nu een beetje aan het kamperen. Aan alles komt een eind.
Voor en na de keuken. Zoveel kasten, zoveel spullen, maar ik denk dat het bij iedereen wel zo is.
De laatste clubdag was het wat stilletjes, dat is te begrijpen met de vakantie periode en het mooie weer, we zijn wat eerder opgehouden. het voornaamste het was toch nog gezellig. Ik hoop dat de a.s. clubdag wat drukker wordt, u kunt met uw vragen altijd terecht bij de bestuursleden. Als u vragen heb over uw computer of laptop, dan is onze technische dienst bereid u te helpen. Er is weinig te melden, we hebben ook geen bestuursvergadering meer gehad, dat kwam ook door de vakantie’s, we hopen in september met frisse moed weer te beginnen. In september is er ook weer een thema, in eerste instantie wilde ik wat vertellen over het fotoprogramma Albelli. Ik heb dat bekeken op internet en kwam tot ontdekking dat het bijna niet uit te leggen is. Dat moet je gelijk invoeren met foto’s en dat is voor iedereen zo persoonlijk, dat is geen doen. Ik heb toen besloten dat ik dan het foto album wil doen met PowerPoint, als daar gegadigden voor zijn. Laat het me maar weten. Wat is het warm geweest, je kwam niet vooruit, zo extreem hoeft het voor mij ook niet hoor. Het is gelukkig nu wat afgekoeld en we hebben menig stortbuitje gehad, dat was ook echt nodig voor de boeren, alles zag er niet groen maar bruin uit. Deze keer nog geen publicatie van een stukje, nog niet ontvangen, dus dat komt de volgende keer hoop ik. Wel heb ik het Column stukje gekregen van Ingrid, dat wordt weer geplaatst onder Column ‘Van alles en nog wat’  Dank je wel Ingrid.
Agenda: 15 augustus Maria Hemelvaart 18 augustus clubdag