Computerclub Houthem
Augustus
Beterschap voor de leden die ziek zijn, mogen de engelen over de zieken waken. Liesbeth Louwen Voorzitter computerclub CCH                   06-30741161         Email: etlouwen@ziggo.nl liesbeth.louwen@gmail.com liesbeth33@outlook.com www.computerclub-houthem.nl Tot ziens op de clubdag , in goede gezondheid Column ‘Van alles en nog wat’
Klik hier voor de 
Agenda: 13 augutus Clubdag
Het is vol op zomer, ik kan mij dan ook wel voorstellen dat het dan geen weer is om binnen te zitten, maar nogmaals een verzoek meld u dan even af, het is wel zo sportief voor het bestuur, die zitten willens en wetens te wachten, als er zo weing leden komen is het dan de moeite waard om de zomer maanden clubdag te houden. Daar moeten we maar eens over nadenken. Zijn er al leden die met Windows 11 werken? En als dat zo is hoe bevalt dat, is er behoefte aan om daar eens op in te gaan, laat het maar eens weten. Denk er nog even aan dat de clubdag op 13 augustus is ipv 20 augustus. Deze nieuwsbrief is wat later dan anders, ik had andere bezigheden die er tussen kwamen. maar nu is hij er dan. ik hoop ook dat hij gelezen wordt.
Beste leden
Er is het weekend weer warm weer vermeld, dus het zal wel niet druk worden. In de zaal van de Holle Eik is het heerlijk koel, dus misschien toch dan de warmte te trotseren. Zo houd je het contact met de vereniging. De vorige keer is de colomn niet goed doorgekomen, ik probeer daar wat aan te doen, dat het nu wel goed komt. maar het blijven toch machines die doen wat ze willen, misschien ook een beetje last van de warmte, ha, ha. Er is op dit moment niet veel te vertellen, het is eenn stille tijd, de zomertijd, meestal in september gaat alles weer beginnen met thema,s en zo. dan zijn de schoolvakanties achter de rug en de temparatuur is dan ook niet meer zo warm. En dan starten we weer. De meesten zijn dan weer terug van hun vakanties, misschien leuke en interesante dingen mee gemaakt. Het zou leuk zijn als dat zo is, om het dan te vermelden. Ik wil het met plezier plaatsen, leuk zelfs.
13 augustus