Computerclub Houthem
November  2017
  Beste leden,
De clubdag: van november is veranderd. inplaats van 18 wordt het 25 november. Dat is vanwege het uitroepen van Prins Carnaval van Houthem. Wilt u hier notitie van maken, het is niet leuk als je voor gesloten deur staat. Workshop: Op die clubdag van de 25e gaan Kees en Mathieu er weer volop tegen aan, met de volgende workshop.
Liefst van te voren even aanmelden, dan weten de heren hoeveel afdrukken ze kunnen maken. Dat kan via mij, of 1 van de heren. De vorige workshop was een succes, de leden die daar aan mee deden waren zeer tevreden. Het was een interesant onderwerp, het ging over je prive gegevens in google, die je kan uitschakelen. in je instellingen. Het tweede onderwerp zal net zo interesant zijn, het is van belang dat de leden zich in die dingen verdiepen en er wijzer van worden. Dus aanmelden maar! Heren bedankt voor de moeite, Chapeau! Het jaar schiet alweer aardig op, na deze clubdag nog eentje in december. en dan is het weer gedaan. In het afgelopen jaar zijn veel nare dingen gebeurd bij de leden, veel zieken en ongelukken. Laten we hopen dat het volgende jaar wat gunstiger wordt, we moeten er maar niet bij stil blijven staan. Voor degen die nu nog ziek zijn, wens ik het allerbeste toe.
Levensverhaal: Ik laat jullie even mijn voorkant van mijn levensverhaal zien, het is een nog een concept, het is inmiddels 125 bladzijden van A5 geworden. De achtergrond die je ziet is een zelf geschilderd schilderij die ik in 1968 gemaakt. Het echte schilderij hangt in een museum in Italië. Het heet de “wasvrouw” De titel: Elisabeth louwen, Autobiografie van een Flitsend leven. Het exemplaar wordt gedrukt en gebonden.
Beterschap voor de leden die ziek zijn, mogen de engelen over de zieken waken.
Zelf ben ik op de goede weg, ik ga al een beetje beter lopen. Ik kan nog niet zonder therapie. Dus het duurt nog wel even, het was ook een pittige val. Nog even en dan kan ik mijn taak als voorzitter weer op mij nemen. Ideeén Zou het niet leuk zijn, om jullie belevenissen met de computerclub eens op te schrijven, van het afgelopen jaar. Of wensen kenbaar maken, een ideetje b.v., wij zouden willen weten wat de leden graag bezighoud, zodat het bestuur er op in kan spelen. Ik denk dat jullie best wel ideeën hebben. Ik kijk er naar uit, dus leden doen jullie best. Laat wat horen, zo kunnen we met ons allen, het nog leuker/ beter maken. Het moet wel uitvoerbaar zijn natuurlijk.
Agenda: 25 november computerdag