Computerclub Houthem
Oktober
Beterschap voor de leden die ziek zijn, mogen de engelen over de zieken waken. Liesbeth Louwen Voorzitter computerclub CCH                   Telf: 043-6042322 of 06-30741161         Email: etlouwen@ziggo.nl liesbeth.louwen@gmail.com liesbeth33@outlook.com www.computerclub-houthem.nl Tot ziens op de clubdag , in goede gezondheid Column ‘Van alles en nog wat’
Klik op:
en lees!
Beste leden
De Herfst is in volle gang, maar aan het weer van de laatste dagen zou je het niet zeggen. Geweldig en die zon is nog zo lekker warm, heerlijk, ik ben nou eenmaal een zon aanbidder. Alhoewel de Herfst  ook mooi is met al zijn mooie kleuren aan boom en struik. Dat worden weer vele bladeren die afvallen en dat kan best gevaarlijk zijn als je daar op uitglijdt. Vooral als het regent. Dus goed opletten maar!
In oktober is ook weer onze inloopdag, dat is een jaarlijks terugkerende traditie. Wij zouden graag willen dat onze leden hieraan meewerken, de bedoeling is, dat je de mensen die komen, mee laat kijken e.v.t. op je laptop, of adviezen geef over een bepaald onderwerp. Mischien is het ook wel leuk om je kennis te delen, met een ander. Je weet maar nooit als mensen interessen tonen, worden ze mischien ook lid.
We hebben een aantal workshops samengesteld met uiteenlopende zaken. Die staan op papier en liggen ter inzake op de tafel. Ook de inschrijfformulieren liggen daar met info over de kosten. Deze zijn voor leden en niet leden, dus voor iedereen. Ik hoop dat we veel gegadigden krijgen, ik heb genoeg geadverteerd en reclame gemaakt, maar het is altijd afwaachten.
Maar je kunt zelf ook nog met je vragen en problemen komen, voor de rest hebben we een gewone clubdag.
Publicatie: Stukje van Will Nabben Nieuwsbrief oktober2018
Hieronder wordt weer een nieuw stukje gepublicieerd van een lid. Zo leren we elkaar beter kennen op een andere manier, wie is de volgende?
Door Jeanny Cobben is het stokje om een stukje voor de nieuwsbrief te schrijven aan mijn doorgegeven. Ik was verheugd om haarv hier te treffen bij de computerclub, ik heb het genoegen gehad meerdere jaren met haar echtgenoot Harry te mogen werken en samen te werken in het bedrijfsoverlegorgaan van het onderhouds bedrijf voor treinen van de Nederlandse Spoorwegen. Even over mijzelf,  Ik ben Will Nabben, bouwjaar 1954, ik ben 41 jaar getrouwd met Maria, heb 2 dochters, 2 schoonzoons en woon in Meerssen. Ik ben vanaf november 2017 l;id van de computerclub, na mijn bezoek aan de opendag was het mij duidelijk dat dit geen technische hoogstandjes club was, die aan computers deed sleutelen en het maar steeds over Bites en Megabites had, maar een gezellige groep waar je niet afgerekend werd op dingen die je niet kon of wist op computergebied. Nu ik enkele maanden lid ben weet ik zeker dat ik de goede beslissuing genomen heb, het is er altijd gezellig en je leert elken maand wat bij, niet iedereen weet alles maar alles wat iedereen weet wordt gedeeld en niet alleen op computergebied. Ik verheug mij elke maand weer op de clubdag. Hopelijk tot de volgende clubdag
Agenda: Clubdag/inloopdag 20 oktober
 20 oktober 2018