Computerclub Houthem
Mei
Beterschap voor de leden die ziek zijn, mogen de engelen over de zieken waken. Liesbeth Louwen Voorzitter computerclub CCH                   06-30741161         Email: etlouwen@ziggo.nl liesbeth.louwen@gmail.com liesbeth33@outlook.com www.computerclub-houthem.nl Tot ziens op de clubdag , in goede gezondheid
In mei leggen alle vogels een ei, behalve de koekoek en de spriet, die leggen in de meimaand niet. Dat is een oud gezegde, of het helemaal waar is, weet ik niet. De laatste clubdag was wat minnetjes, dat kwam volgens mij dat de Paasdagen voor de deur stonden en het wielerfestijn in Valkenburg. Ik denk dat we daar volgend jaar daar erg in moeten hebben. Maar het zou wel fijn zijn als de leden zich afmelden als zij verhinderd zijn. Er was ook geen interesse in het Thema, ik vraag mij af het nog wel nodig is. Ook zijn er nog leden die de contributie niet betaald hebben. Wat jammer is, misschien vergeten? In Memoriam                                                                                                                                                         Vorige keer was ik vergeten te vermelden dat ons lid José Berkhout begin dit jaar is overleden, zij was 11 jaar lid.  Zelf hebben wij daar geen melding van gehad, via Alie hebben we dat vernomen, zij ruste in vrede. Koningsdag Op Koningsdag zijn er verschillende mensen geridderd in de orde van Oranje Nassau, waaronder Loe Janssen van de Brassband en  Giel Franssen, secretaris/penningmeester van de stichting de Holle Eik. Van hieruit onze felicitaties.
           Beste leden
Publicatie stukje van Loes Roumans Lieve mensen Mij is gevraagd om een stukje te schrijven om te plaatsen voor in de nieuwsbrief! Om te beginnen ik ben helemaal geen schrijver,  dus neem me niet kwalijk! Ben al enige jaren lid van CCH ( weet niet hoe lang ), als het effen kan ben ik ieder keer van  de partij .Het is altijd gezellig, ook als er hulp nodig is, ( of als je vragen hebt ) is er altijd wel iemand hulpvaardig! In de jaren dat ik lid ben heb ik heel veel geleerd!  Het fijne is dat er niet echt druk op de ketel zit, je kunt er op je eigen tempo werken! Over hulp gesproken zelfs als je zonder benzine komt te zitten zijn er hulptroepen in de aanslag, super! Ook de locatie is oké altijd even vriendelijk, lekker koffie en vlaai.!l Zo voor een niet schrijver heb ik toch al veel op papier! Ik ga er een eind aan breien , en hoop nog een aantal jaren van de partij te zijn! Lieve mensen nog veel leerzame uurtjes op de club ! Liefs Loes Roumans!
Column ‘Van alles en nog wat’
Klik hier voor de
Ingrid heeft weer een leuke Column geschreven.
Agenda: zaterdag 18 mei computerdag dinsdag 4 juni vakantie Liesbeth
18 mei