Computerclub Houthem
Beterschap voor de leden die ziek zijn, mogen de engelen over de zieken waken. Liesbeth Louwen Voorzitter computerclub CCH                   Telf: 043-6042322 of 06-30741161         Email: etlouwen@ziggo.nl liesbeth.louwen@gmail.com liesbeth33@outlook.com www.computerclub-houthem.nl www.omaflits.nl Tot ziens op de clubdag , in goede gezondheid
Juli
Beste leden
Terug van de vakantie aan Egmond aan zee samen met mijn zuster. We hadden een prachtig appartement met uitzicht op zee, heel mooi. Prachtig weer gehad, maar het is wel zo, aan de kust is er veel wind. we konden lekker uitwaaien. Leuke restaurantjes, lekker gegeten, een gezellig plaatsje. Maar het gaat ook weer snel voorbij. Hiernaast een foto van de duinen met een distelplant, die groeien daar welig. Ik was ze al een poosje niet tegengekomen. Hieronder een vergroting van de distel Ik kwam er achter dat ik de nieuwsbrief van juni had gemaakt, maar niet had geupdate. Foutje, maar het schijnt dat niemand dat heeft opgemerkt, want ik heb geen reactie gehad. Maar nu staat hij erop in volle glory. Het was jammer dat de vorige clubdag niemand interesse had voor de thema Word. Het is toch een geweldig programma, waar je heel veel mee kunt doen. De opkomst zelf viel mij reusachtig mee, het was toch vakantietijd. In de maand juli op de clubdag wordt er geen thema gegeven Ik wil nog even stil blijven staan bij onze oud secretaris en lid van verdienste, Ton Meewis. Hij was al een tijdje ziek, en je zag hem niet meer zoveel. Wel was hij gelukkig nog aanwezig bij de ALV 2018, waar hij de oorkonde in ontvangst nam van, “ lid van verdienste”. We zullen hem missen als lid en als secretaris.  R.I.P.
 Ik heb weer een nieuw boek besteld voor de bibliotheek, het heet ICloud.
Vers van de pers! iCloud iCloud is de online opslagdienst van Apple voor onder andere foto's, video's, contacten, afspraken, bladwijzers, boeken en muziek. Met iCloud is het mogelijk bestanden online op te slaan en te synchroniseren (gelijkmaken) met een iPhone, iPad en Mac. iCloud zorgt er bijvoorbeeld voor dat alle afspraken, bladwijzers, foto's, video's en notities op alle apparaten beschikbaar zijn. Met behulp van het programma iCloud voor Windows kunt u bestanden ook synchroniseren met uw Windows- computer.Dit boek behandelt stap voor stap alle mogelijkheden van iCloud. Zo heeft u altijd en overal uw belangrijke gegevens bij de hand!Een greep uit de onderwerpen: iCloud instellen op de iPad, iPhone en Mac iCloud voor Windows gebruiken foto's, muziek, bestanden en e-mail in iCloud gebruiken de functie Zoek mijn iPad/iPhone gebruiken reservekopie maken en iCloud-sleutelhanger gebruiken delen met gezinsleden instellen Geschikt voor: iPad, iPhone, Mac of een Windows-pc.
· · · · · ·
Ik ben Nico Rokx, Deze foto is genomen tijdens een vakantie in Potugal samen met mijn vrouw Tony 10 jaar lid van CCH Computer Club Houthem met plezier maar met nog weinig kennis van de mogelijkheden van een Computer. Daarom ook lid, want op de clubdag kan ik iedere keer weer via vragen iets meer te weten te komen over mijn computer. Op die clubdag helpt iedereen je met je probleem of wijst je de juiste weg, iedereen helpt iedereen en iedere clubdag kom ik met plezier naar Houthem, ook al moet dat nu met 30 km per uur. Tot ziens groet Nico
Publicatie: Stukje van Nico Rokx Juli 2018 Beste clubleden, Ik heb het stokje overgenomen van Henk Vossen, maar moet het nog doorgeven op de a.s. clubdag.
Column ‘Van alles en nog wat’
Klik op:
en lees!
Agenda: 7 juli-18 augustus schoolvakantie 21 juli zaterdag clubdag 12 augustus rommelmarkt te Houthem
21 juli