Computerclub Houthem
septembe r
Beterschap voor alle mensen die ziek zijn, mogen de engelen over de zieken waken.
Liesbeth Louwen Voorzitter computerclub CCH                                    Telf: 043-6042322 of 06-30741161                Email: etlouwen@ziggo.nl liesbeth.louwen@gmail.com liesbeth33@outlook.com www.computerclub-houthem.nl www.omaflits.nl
Tot ziens op de clubdag , in goede gezondheid
Column ‘Van alles en nog wat’
Agenda 15 september Clubdag 21 september Herfst  
Me and the computerclub! Beste allemaal van de computerclub. Deze maand aan mij de eer om een stukje te schrijven voor de nieuwsbrief. Ik ben Jeanny Cobben-Heusschen en woon  met mijn man Harry in Berg en Terblijt. We hebben samen 2 prachtige zoons, 1 prachtige schoondochter en  sinds ongeveer 1 maand een prachtige kleinzoon!! Ik ben al 11 jaar, met veel plezier, lid  van de computerclub.  Toen ik in 1974 stopte met werken omdat onze zoon geboren werd, deed de computer  net zijn intrede in het bedrijf waar ik werkte  en miste ik dus die aansluiting. Die computer had de grootte van een héél grote tafel. Alleen de grotere bedrijven en banken “gingen over” op computer. Toen wij in 1990 een eigen caravanverhuurbedrijf opstarten, ging nog “alles” per telefoon, met  elektrische  typemachine en fax. Al vlug werd er over gegaan op computer. Ik herinner me nog de floppy’s en het programma WP enz. enz.  Ik viel er middenin en probeerde  zoveel mogelijk “kennis uit de boeken te halen”. Veel administratieve programma’s. Moeilijk hoor! De cursussen van de computerclub bleken een uitkomst en nog steeds. Ook de maandelijkse clubdag natuurlijk. Er valt voor mij nog een boel te leren. Voor de toekomst hoop ik meer tijd te krijgen om  ook leuke “dingen” te gaan doen met de computer. Tot ziens allemaal, JeannY
Publicatie: Stukje van Jeanny Cobben Nieuwsbrief september 2018
Beste mensen, Hoewel het nog steeds zomers warm is in het Zuid Limburgse, komt toch echt de herfst eraan! Maar wellicht kunnen we de heren en dames weer- deskundigen geloven dat ons klimaat aan het veranderen is. De tijd zal het leren, maar deze zomer was een echte tropische! Nu afwachten hoe onze winter eruit gaat zien. Wellicht worden het warme zomers en strenge winters. Deze Nieuwsbrief wordt niet zo lang als de andere, want in de zomermaanden is het bestuur niet bij elkaar geweeest en zodoende is er ook weinig gebeurd.
PowerPoint Voor aanstaande zaterdag, onze clubdag voor september,  staat er wel weer een activiteit op het programma, want samen met Karl gaan we het fotoprogramma van PowerPoint behandelen. Veel mensen zullen op vakantie geweest zijn en foto’s gemaakt hebben. Die foto’s willen mensen vast wel in een fotoalbum zetten, daarom gaan we uitleggen hoe dat goed kan in PowerPoint. Iedereen die daar belangstelling voor heeft nodigen we uit om deel te nemen hieraan. Aanvang zal zijn tussen 13.15 en 13.30 uur. Ligt even aan hoe een en ander ter plekke verloopt.
25 jarig Jubileum Nog even terugkomen op ons 25 jarig jubileum in 2019. Het bestuur is niet overlopen met suggesties. Toch gaan we er een fijn feest van maken met elkaar! De oprichting van de club was in december 1994 en de datum waarop het feest gevierd gaat worden is door het bestuur vastgelegd op 9 november 2019. 25 jaar is toch wel een mijlpaal. We willen er graag bij stil staan. Houd deze datum vrij! En mocht je een goed idee hebben, laat het ons dan weten, we staan nog open voor ideeën! Iedereen is hopelijk weer opgeladen door de vakantie en we zien elkaar dan komende zaterdag fris en met goede nieuwee ideeën!
Algemeen Lambert Dohmen, ons lid van verdienste, kreeg ik laatst een berichtje van dat hij niet in orde was. Zou het niet leuk zijn om hem even een berichtje te sturen en hem beterschap te wensen? Ons bestuurslid Cora Stevens haar man Frans ligt de laatste tijd regelmatig in het ziekenhuis. We hopen dat hij snel weer opknapt!
Inloopdag Op onze clubdag van 20 oktober is het ook inloopdag. Het zou fijn zijn als er dan veel mensen aanwezig zijn om eventuele gasten te verwelkomen. Veranderingen van adres en/of mailadres graag doorgeven aan de administratie, Karl Honings. Zie tabblad “Bestuur”
Klik hier voor de
15 september a.s.
Keuken Het leed is geleden! Na ongeveer 4 weken bezig geweest te zijn ziet het er in mijn keuken nu prachtig uit! Daar ben ik uiteraard heel blij mee. Het was wel afzien, want het gaf nogal wat werk en veel onrust, maar het is dan ook de moeite waard geweest! Zo ziet het er nu uit: