Computerclub Houthem
septembe r
Beste leden
Gaat het nu dan eindelijk gebeuren een echte clubdag op 18 september 2021. Wat een feest na de afsluiting van onze hernieuwde kennismakingmiddag. Ik kijk er met plezier naar toe, ja, natuurlijk we moeten nog wel wat regels toepassen, maar die zijn bijna te verwaarlosen. We zullen het wel zien hoe het zal gaan, allemaal een beetje alert zijn en dan komt het goed. Het jaar gaat weer snel, het is alweer september, de herfst is weer inzicht, dat betekent dat de R weer in de maand is, dus weer vitaminen slikken Een droevige mededeling: Ons lid Albert Coenen is overleden, dat hij ruste in vrede. Een ander onderwerp is, dat er vragen zijn over hulp als er iets fout is aan computers, laptops en Ipadsvan de leden van de club. Tijdens de clubdag is dat vanzelf sprekend, dat er naar gekeken wordt en evt verholpen. Maar als het niet op de clubdag verholpen kan worden, wordt er meestal een afspraak gemaakt buiten de clubdag, dan maak je gebruik van de privetijd van de leden en dan is het niet meer zo vanzelfsprekend dat het gratis is, soms moet er ook onderdelen vernieuwd worden. Dus leden maak goeie afspraken als dat gebeurt, dan krijgen we ook geen misverstanden. Ik heb mijn laden opgeruimd en kwam veel materiaal tegen van lessen, best interesant. heeft iemand daar interesse in, wil ik ze best overhandigen, ik heb ze inmiddels in onze ruimte/kast van HE gebracht. Geef het even aan op de clubdag als je geintereseerd ben. Vrijwilligersdag De vrijwiliggersdag is op 9 oktober, dat is ook een beetje anders dan voorgaande jaren, smorgens en smiddags, ook dat programma moest aangepast worden. Column Ingrid zal deze keer ook weer haar, leuke, goeie en gezellige Column voor ons schrijven, bedankt Ingrid.
Column ‘Van alles en nog wat’
Klik hier voor de
Beterschap voor de leden die ziek zijn, mogen de engelen over de zieken waken. Liesbeth Louwen Voorzitter computerclub CCH                   Telf: 06-30741161         Email: etlouwen@ziggo.nl liesbeth.louwen@gmail.com liesbeth33@outlook.com www.computerclub-houthem.nl www.omaflits.nl Tot ziens op de clubdag , in goede gezondheid
In de schatkamer van de kerk van Houthem is een verkooptentoonstelling van de kunst van ons oud lid Margareta Prins. De opbrengst komt ten goede van de St. Jozefkerk in Broekhem. Zie bijgaande link :https://tvvalkenburg.tv/nieuws/expositie-met-verkoop-in-schatkamer-sint-gerlach-in- houthem/ BIJZONDERE VERKOOP-EXPOSITIE IN SCHATKAMER SINT GERLACH HOUTHEM, VAN 8 TOT EN MET 26 SEPTEMBER 2021 Aangezien de Kunst In Valkenburg in het heiligdom van Sint Gerlach dit jaar uitvalt, is aldaar ruimte vrij gekomen voor een bijzondere expo van een Valkenburgse kunstenares. Het idee van een verkoop-expositie komt van Margaretha Prins-van Rens zelf. In de loop van haar leven heeft zij schilderijen geschilderd. Met liefde. Ze is o.a. in de leer geweest bij fijnschilder Jo van den Brand. Ze heeft haar schilderijen nu ter expositie gegeven en biedt haar werk te koop aan. De opbrengst ervan gaat naar de Sint Jozefkerk van Broekhem. Deze fraaie kerk met werken van Limburgse kunstenaars gaat haar ter harte en voor het nodige onderhoud ervan biedt ze haar schilderijen aan. Haar liefde voor de kerk en haar liefde voor de kunst komen hierin samen. Er worden vijftig schilderijen tentoongesteld, je zou kunnen zeggen 50 x Margaretha Prins. Het is een gevarieerd aanbod van haar werken. Deze werken zijn dus te zien én te koop. De opening van deze bijzondere expo vindt plaats op woensdag 8 september 2021, om 14.00 uur in het Heiligdom van Sint Gerlach met een “Meet & Greet Margaretha” waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd. Verkoopexpositie in de schatkamer van St. Gerlach, Onderstestraat 1 Houthem, 8 tot en met 26 september 2021; maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur-16.00 uur, zondag van 10.30 uur-16.00 uur.
Agenda: 18september clubdag CCH 04 oktober dierendag 09 oktober vrijwilligersdag Adelante
18 september